Om skoene

Hvorfor Hey Dude?

Hey Dude bruker materialer med høy ytelse for å lage mest komfortable skoene du noen gang har brukt. Skoene har en bred passform for å gi dine tær tilstrekkelig med plass.

Vi innoverer for å holde deg i bevegelse, fra vårt spesielle Easy-On system til vår patenterte UltraLIGHT EVA yttersåle.

Klassisk styling betyr at HEYDUDE lar deg gå i byen til kontoret uten å svette. Vi holder prisene våre konkurransedyktig. Fordi vi mener at alle fortjener det flotte designet og glade føtter.

 

Hey Dude's miljøvennlig produksjonsprosess 

HeyDude er et selskap som bryr seg om miljøet. Vi har gått det ekstra steget og bruker skinnrester fra produksjon som vanligvis kastes under lærbehandling. Dette fører til at vi reduserer opp til kasting av avfall opp til 30%.

Resirkuleringsprosessen bruker disse skinnrestene, kutter dem opp og kombinerer dem med syntetiske blandingsfibre og polyesterstoff før alt smeltes til ett enkelt mykt materiale.

Spesiell etterbehandling påføres, noe som gir den en unik følelse og pigmentering. Denne innovative teknikken bruker omtrent 90 % mindre vann enn konvensjonell lærproduksjon og minsker CO2 utslippene drastisk.

Med dette har vi klart få et miljøvennlig materiale som er enda mykere og mer forvitret enn vårt klassiske resirkulerte skinn.

 

Minneskum i innersåle

Støtter naturlig kroppsjustering fra føttene. Innersålen er laget av mykt minneskum for ekstra pute når du går. Etter et par dagers bruk får innersålen de unike konturene til din fot og gir støtte i de sonene der du trenger det mest.

 

Naturkork i innersåle

Kjernen til innersålen er laget av opptil 15 % korkkompositt og er dekket med et ekte korklag for å oppnå overlegen luktabsorpsjon og fuktabsorpsjon. Etter bare noen dager med bruk, vil dette unike Hey Dude innersålen tilpasse seg formen på føtene dine og gir deg en personlig komfort og god støtte.

 

Thermo-innersåle

Det ergonomiske minneskummet med innersåle som bruker 15 % kork leveres også med et reflekterende aluminiumslag som effektivt beskytter føttene mot kulden fra bakken.

 

Enkle å vaske

En del av vår drivkraft for bærekraft er behovet for at skoene våre skal kunne vaskes i vaskemaskinen ved kalde temperaturer. Med det i tankene kan du føle deg trygg på at skoene dine kommer til å se flotte ut fra vaskemaskinen.

 

Vannavstøtende

Vårt utvalg av vannavstøtende sko har et hydrofisk belegg pluss en pustende, vannavstøtende membran for å holde innsiden av skoene tørre.